Start opsætning af Kaspersky Safe Kids

Vis alle | Skjul alle

Efter installationen er færdig, guider Kaspersky Safe Kids Setup Assistant dig i gennem opsætningsprocessen for Kaspersky Safe Kids.

Under opsætningen udfører du følgende handlinger:

1. Forbind til My Kaspersky med din My Kaspersky-konto, eller tilmeld dig på My Kaspersky, hvis ikke du har en konto.

Barnets enhed forbindes til denne My Kaspersky-konto. Hvis du vil bruge en anden My Kaspersky-konto til at overvåge barnets enhed, skal du først koble barnets enhed fra den aktuelle konto på My Kaspersky.

2. Vælg de Windows-konti, som du vil overvåge, og tildel dem til børn.
  3. Beskyt Windows-konti med en adgangskode.

Derefter er opsætningen af Kaspersky Safe Kids gennemført, og programmet kører allerede.

Kaspersky Safe Kids-indstillingerne anvendes til de valgte kontoer med hensyn til hvert barns alder. Du kan se og ændre Kaspersky Safe Kids-indstillinger på My Kaspersky i sektionen Kids eller i den Kaspersky Safe Kids, som er installeret på forælderens mobile enhed (som kører Android eller iOS)

Opret forbindelse til My Kaspersky

Hvis du tidligere har brugt Google, Apple eller Facebook til at logge ind på Kaspersky apps

Hvis ikke du har modtaget en SMS-meddelelse med en sikkerhedskode

Totrinsverifikation kan være utilgængelig i dit område. For flere oplysninger skal du se My Kaspersky hjælp.

Tilmeld dig på My Kaspersky fra Kaspersky Safe Kids

Vælg Windows-konti, og tildel dem til børn

Beskyt Windows-kontoen med en adgangskode